Fenerbahçe, Rodrigo Becao İçin Udinese'ye Transfer Teklifi Sundu

Ali Bozkurt
26.05.2023 - 11:02 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 11:09

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılıken gündeme Udinese forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao geldi. detaylar...

Fenerbahçe, Rodrigo Becao İçin Udinese'ye Transfer Teklifi Sundu

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başlayan Fenerbahçe, savunma bölgesine mutlak bir transfer yapma peşinde. Sarı-Lacivertliler, transfer listesine Udinese forma giyen 27 yaşındaki Rodrigo Becao'yu aldı. Detaylar...

Udinese'ye resmi teklif yapıldı

Udinese'de bu sezon gösterdiği performansla büyük takımların dikkatini çeken Rodrigo Becao ile ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertli ekip, Brezilyalı savunma oyuncusunu kadroya katmak için resmi teklif sunduğu ifade edildi. 

Sözleşme uzatmayı kabul etmedi

Udinese Blog'da yer alan habere göre İtalyan ekibi, Becao'nun Haziran 2024'te sona erecek sözleşmesini uzatmak için girişimlerde bulunsa da Brezilyalı oyuncu, kendisine yapılan teklifleri reddetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Ada'ya hamle! Yıldız transferi...
Habere Git

Udinese bonservis bekliyor

İtalyan ekibiyle yeni sözleşme uzatmak istemediğini ileten 27 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniliyor. Udinese ise sözleşmesinin bitişini beklemeyi riske atmayarak Becao'dan bonservis geliri elde etme peşinde. Gelen teklifleri değerlendirmeye alan Udinese, yaz transfer döneminde oyuncunun gidişine izin vereceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu

Udinese, Becao için 15-20 milyon Euro düzeyinde bir bonservis talep ediyordu. Başarılı oyuncunun yeni sözleşme imzalamaması sonrasında bonservis beklentinin de düştüğü iddia edildi. Fenerbahçe ise bunu fırsat bularak Brezilyalı oyuncunun bonservisini almak için 5 milyon euro teklif sunduğu iddia edildi.

Udinese, şartlarını belirledi

Udinese, oyuncu için yaz aylarında 10 milyon Euro'luk bir talepte bulunuyor. Udinese Blog'un Messaggero Veneto'ya dayandırdığı habere göre Becao'nun satış bedelinin %15'lik kısmı eski kulübüne verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler