Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel için transfer kararı!

24.08.2024 - 10:33 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 10:47

Transfer haberleri: Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel sürprizi yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı yıldızıyla yollarını ayırabilir. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel için transfer kararı!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanırken bir de Bright Osayi-Samuel gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı sağ bekiyle de yollarını ayırabilir.

Flaş Osayi-Samuel gelişmesi

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, sözleşmesinin son senesine girdi. Gelecek yıl serbest kalacak olan Osayi-Samuel ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinde flaş bir gelişme yaşandı.

F.Bahçe'nin teklifi

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'e 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1.8 milyon Euro maaş teklif etti.

Memnun olmadı

Ancak Osayi Samuel, Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı tekliften memnun olmadı. 26 yaşındaki futbolcunun yıllık 2.5 milyon Euro maaş istediği ifade edildi.

Osayi-Samuel kararı

Bunun üzerine Fenerbahçe'nin, Bright Osayi-Samuel'in gelecek sezon takımdan bedavaya ayrılmaması için gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı iddia edildi.

Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe kariyerinde 144 maçta forma giyen Bright Osayi-Samuel, 7 kez ağları havalandırırken 14 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler