Fenerbahçe'den Burak Yılmaz iddialarına yanıt!

04.05.2021 - 20:46 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 20:53

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Burak Yılmaz'ı transfer edeceğine yönelik iddialar öne sürülmüştü. Kanarya'dan Burak Yılmaz açıklaması geldi.

Fenerbahçe'den Burak Yılmaz iddialarına yanıt!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin sezon sonu Burak Yılmaz'ı transfer edeceği iddiları öne sürülmüştü. Sarı - lacivertli takımdan bu iddialara yalanlama geldi. 

Fenerbahçe'nin Burak Yılmaz açıklaması

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, ''Bugün bir televizyon kanalında, Ozan Zeybek isimli yorumcunun Kulübümüzün gelecek sezon için Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı yönünde paylaştığı, ‘kesin bilgiler’ olarak lanse ettiği iddialar doğru değildir'' denildi. 

Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklama şöyle devam etti:

''İlgili şahsın Kulübümüz ve Takımımızla ilgili bugün dahil son birkaç zamandır ‘kulüpten bilgi alıyorum’ yaklaşımıyla ortaya koyduğu, gerçeklerle hiç ilgisi olmayan bu ve benzeri iddialara itibar edilmemesini, taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz''

Geçtiğimiz günlerde şu anda Ligue 1 ekibi Lille forması giyen yıldız forvet Burak Yılmaz'ın gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyeceği öne sürülmüştü. 

Yılmaz, sadece Fenerbahçe'de gol atamadı

23 yaşında Manisaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Burak Yılmaz, o sezon 16 maçta forma giymesine karşın gol veya asist yapamamıştı. Yılmaz'ın profesyonel kariyerinde gol atamadığı tek takım Fenerbahçe.

 

Bu yıl, Lille formasıyla adından söz ettiren golcü, 14 gol, 5 asistlik performansıyla futbol otoritelerini şaşırttı. 

Senin için hazırladığımız haberler