Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü hamlesi: Bonservis...

Ali Bozkurt
20.02.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 10:53

Süper Lig devi Fenerbahçe devre arasında Atletico Madrid'den kiralık olarak kadroya kattığı Milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün bonservisini almak için harekete geçti.

Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü hamlesi: Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin devre arasında Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün bonservisini almak için La Liga ekibiyle transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe bonservisi alacak

Milliyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe gelecek sezondan itibaren değişecek yabancı kuralı sebebiyle Çağlar Söyüncü'yü mutlaka kadrosunda tutmak istiyor. Başarılı oyuncuyu transfer etmek için bonservis görüşmesi yapacağı iddia edildi.

Stratejik bir hamle yapılacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Kanarya, 27 yaşındaki milli savunma oyuncusunu bonservisiyle birlikte renklerine bağlayarak stratejik bir hamlede bulunmayı hedefliyor.

Satın alma opsiyonu yoktur

Fenerbahçe, La Liga ekibi Atletico Madrid'den sene sonuna kadar transfer ettiği  27 yaşındaki oyuncu kiralanırken satın alma opsiyonu koyulmamıştı. Pazarlık görüşmesi ise başlayacak.

Gelen isimlerden biri olan Çağlar Söyüncü şu ana kadar Süper Lig'de 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maç olmak üzere 4 karşılaşmada boy gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler