Fenerbahçe - Kireçburnu: 18-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
28.01.2023 - 15:57 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 16:08

Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nde Fenerbahçe, Kireçburnu karşısında 18-0 kazandı. Busem Çakır 6 gol attı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti.

Fenerbahçe - Kireçburnu: 18-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 14. haftası dev maça sahne oldu. Fenerbahçe Petrol Ofisi, Kiraçburnu ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, gol oldu yağdı. Fenerbahçe maçı 18-0 kazandı.

Fenerbahçe rakibini gol yağmuruna tuttu

Maça çok iyi başlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi, rakibini gol yağmuruna tuttu. Kireçburnu, zorlu rakibinin ataklarına engel olamadı.

İlk yarı 10-0 bitti

Karşılaşmanın ilk devresi Fenerbahçe'nin farklı üstünlüğüne sahne oldu. Sarı-Lacivertliler soyunma odasına 10-0'lık üstünlükle girdi.

İlgini Çekebilir
MHK Başkanı istifa etti!
Habere Git

Fenerbahçe gollere ikinci yarıda devam etti

İkinci yarıya da aynı futbolla başlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi, rakip fileleri havalandırmaya devam etti. Sarı-Lacivertli takım, Kireçburnu ağlarına ikinci yarıda 8 gol bıraktı.

Çılgın sonuç: 18-0

Fenerbahçe Petrol Ofisi, Kireçburnu karşısında 18-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe puanını 29 yaparken, Kiraçburnu ise puansız kaldı.

Fener 3. sırada

Fenerbahçe Petrol Ofisi, çıktığı 14 lig maçında 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Sarı-Lacivertliler topladığı 29 puan ile Fomget Gençlik ve Galatasaray'ın arkasında, 3. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar Fenerbahçe'nin transferini duyurdu!
Habere Git

Kireçburnu'nun puanı yok

Kadınlar Süper Lig B Grubu'nda mücadele eden Kireçburnu, geride kalan 13 haftada henüz puan kazanamadı. Çıktığı 14 maçı da kaybeden takım, -108 averajda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler