Fenerbahçe'den Comolli kararı! Ali Koç açıkladı...

12.01.2020 - 16:50 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 16:53

Fenerbahçe'den Comolli kararı! Ali Koç açıkladı...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin görevine son verileceği iddia edilmişti. Sarı-lacivertlilerin 1 numaralı ismi Ali Koç, bu iddialara açıklık getirdi. Comolli ile yollar ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Comolli transferde sorumlu olmadığını söyledi

Damien Comolli, Simon Falette transferinin kendisiyle bir ilgisi olmadığını ve bu transferin Başkan Ali Koç'un sorumluluğunda gerçekleştiğini ifade etmişti.

Comolli'nin açıklamaları nasıldı?

Comolli, “Başkanımız Falette’in kiralık olarak takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğü için bu transferin gerçekleşmesini istedi” ifadelerine yer vermişti. 

Ali Koç'tan Comolli açıklaması geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Damien Comolli ile devam ettiklerini ancak; yaptığı açıklamayı doğru bulmadığını dile getirmişti. 

Ali Koç: "Özünde yanlış bir açıklama"

Koç, "Comolli ile devam ediyoruz. Kendisi açıklama yaptı. Bana sorarsanız özünde yanlış bir açıklama. Ama işte sosyal medya diye bir unsur var. Bazen insanlar bunun baskısı altında hatalar yapabiliyorlar. Benim yapacağım bir açıklama ile zaten onun endişe ettiği unsurlar giderilebilirdi" dedi.

Ali Koç: "Aceleyle karar vermiyoruz"

Ayrıca Koç, "Ben özgür ifadeye inanan bir insanım. Bu kadar transfer yapmışız, buraya mı kaldı? Biz çok çabuk karar vermiyoruz. Bazen bu olumlu oluyor, bazen olumsuz oluyor. Dolayısıyla biz aceleyle karar vermiyoruz" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler