Fenerbahçe'den Comolli ve Koeman açıklaması!

05.12.2018 - 11:42 | Son Güncellenme: 05.12.2018 - 14:42

Fenerbahçe'den Comolli ve Koeman açıklaması!

Fenerbahçe'de son zamanların eleştirilen ismi Fransız sportif direktör Damien Comolli flaş açıklamalarda bulundu.

 

Fenerbahçe'de sezon başı yaptığı transferlerle ilgili eleştirilen isimlerin en başında gelen Fransız sportif direktör Damien ComolliSamandıra Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Comolli takımın kötü gidişatıyla ilgili olarak," Taraftar sonuna kadar haklı. Çünkü takım kazanamıyor. Bu haftadan itibaren kazanma serisine başlayacağız" dedi. 

Teknik direktör Erwin Koeman'la yola devam edilip edilmeyeceği konusuna da değinen Comolli, "Koeman'la devam edeceğiz. Göndermek gibi bir niyetimiz yok" dedi.

Transfer konusuna da değinen Fransız sportif direktör, "Eksiklerimizi biliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

"Volkan, Dirar, Ozan, Aatif ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Oyunculardan da bir teklif gelmediği söylendi."

Fenerbahçe'den Comolli ve Koeman açıklaması!

Sportif Direktörümüz Damien Comolli bugün Samandıra’da basına açık antremanda basın mensuplarına merhaba demek amacıyla kendilerine ayrılan kısma gelmiştir. Bu esnada Antrenörümüz Erwin Koeman ile ilgili sorulan bir soruya, “şu andaki durum, geçen haftalarda yaptığımız açıklamada söylediğimiz ile aynı, herhangi bir değişiklik yok” yanıtını vermiştir. 

İlgili soruya verdiği cevabın geçtiğimiz haftalara atıf olmasına rağmen bugün yeni bir durum açıklaması yapılmış gibi çarpıtılarak yansıtıldığının görülmesi üzerine bu düzeltmeyi yapma gereği ortaya çıkmıştır. 

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Senin için hazırladığımız haberler