Fenerbahçe'den Crespo'ya özel teklif

Akın Ungan
23.09.2023 - 16:16 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 16:26

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, sözleşme uzatma konusunda görüşmelerin sürdürüldüğü Miguel Crespo'nun menajeri ile bir araya geldi. Resmi teklif iletildi.

Fenerbahçe'den Crespo'ya özel teklif

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR ÖZEL

Fenerbahçe yönetimi, bir süredir sözleşme uzatma konusunda görüşmeler yaptığı Miguel Crespo'nun menajeri ile bir araya geldi. Teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte yükselişe geçen ve geçtiğimiz gün UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'a karşı şık bir kafa golü atan Portekizli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gidildi.

Crespo'ya 3 yıllık teklif

Fenerbahçe'de yıllık 500 bin Euro kazanan Miguel Crespo için Ali Koç yönetimi kesenin ağzını açtı. Sarı-Lacivertliler, Portekizli futbolcuya 3 yıllık özel bir sözleşme teklifinde bulundu.

2.5 milyon Euro'ya varan sözleşme

Yönetim, Crepo'ya yıllık 2 milyon Euro resmi teklif yaptı. Crespo, başarı bonusları ile birlikte yıllık 2.5 milyon Euro gibi bir rakam kazanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu!
Habere Git

15 milyon Euro'ya serbest kalır

Fenerbahçe yönetimi ayrıca sözleşmeye serbest kalma maddesi de eklemeyi planlıyor. Miguel Crespo için belirlenen serbest kalma bedeli ise 15 milyon Euro oldu.

Önümüzdeki günlerde bir toplantı daha

Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Miguel Crespo ile Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecek. Bu toplantıda resmi sözleşmeye imza atılması planlanıyor.

Crespo'nun bu sezonki performansı

Eylül 2021'de Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril Praia'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Miguel Crespo, bu sezon 5 maçta görev aldı. 257 dakika sahada kalan Portekizli orta saha, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 27 yaşındaki futbolcu, 1 mücadele sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler