Fenerbahçe'den derbi öncesi ortak mesaj!

21.02.2020 - 11:28 | Son Güncellenme: 21.02.2020 - 08:31

Fenerbahçe yönetimi ve futbolcular Galatasaray derbisi ortak bir dil kullanıyor. Sarı-lacivertlilerde her ismin ağzında aynı kelime var. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den derbi öncesi ortak mesaj!

Süper Lig’in 23.haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta karşı karşıya gelecek. 23 Şubat Pazar günü Kadıköy’de oynanacak maç öncesinde sarı-lacivertlilerin kullandığı ortak dil dikkati çekiyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nasıl bitecek? Kim kazanacak? İşte Fenerbahçe ile ilgili derbi öncesi o detay…

Derbi sezon adına kilit maçlardan biri olacak

Şampiyonluk yarışında belirleyici maçlardan biri Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Her iki takım da zorlu derbiye 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Fenerbahçe camiası ortak dil kullanıyor: ”Gelenek”

Fenerbahçe camiası, Galatasaray derbisi öncesinde ortak bir dil kullanarak ‘gelenek’ mesajı veriyor. Galatasaray derbisi kazanırsa yaklaşık 21 yıl sonra Kadıköy’de derbi kazanmış olacak.

Ali Koç: ”İnşallah gelenek devam eder”

Sarı-lacivertlilerin 1 numaralı ismi Başkan Ali Koç, ”İnşallah Kadıköy’de gelenek devam eder. Kazanmaya ihtiyacı olan, kaybetme kredisi olmayan biziz. Umarım sadece futbol konuşulur” dedi.

Emre Belözoğlu: ”Yıllardır üstünlüğümüz var”

Fenerbahçe’nin kaptanlarından Emre Belözoğlu, ”Yıllardır sahamızda büyük taraftarımızın önünde üstünlüğümüz var. Bunu koruyabilecek gücümüz ve enerjimiz var. Taraftarımızı üzmeden evlerine göndereceğiz. Elimizden geldiğince onun için çalışıyoruz. Bunu bilsinler” ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan: ”Yemeklerimiz de Kadıköy’de oynanan maçlar da geleneksel”

Öte yandan Ozan Tufan ise, “Bizim yıllardır yemeklerimiz geleneksel, Kadıköy’de oynanan maçlar geleneksel… Değişmeyen şeyler var, bunu herkes biliyor. İnşallah pazar günü de bazı şeyler değişmeyecek, aynı kalacak. Serüven devam edecek” diye konuştu. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler