Fenerbahçe'den transferde Paulo Dybala atağı! Mario Branco'nun masaya oturacağı tam tarihi duyurdular...

27.10.2024 - 15:01 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 15:11

İtalyan basınından Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiaso ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin Roma'nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den transferde Paulo Dybala atağı! Mario Branco'nun masaya oturacağı tam tarihi duyurdular...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin transfer gündemine Roma'nın 30 yaşındaki Arjantinli yıldızı Paulo Dybala’yı gündemine aldığı ileri sürüldü.

Görüşme yapılacak

Roma yerel basınından asromalive'ın ın haberine göre; sarı-lacivertliler Dybala için Roma'yla bir görüşme yapacak.

Branco, 21 Kasım'da masaya oturacak

Haberin detayında, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nın olası müzakereler hakkında konuşmak üzere 21 Kasım'da Roma Teknik Heyet Sorumlusu Florent Ghisolfi'yle buluşacağı kaydedilirken “Önümüzdeki haftalarda oyuncunun geleceğine dair bazı gelişmeler olabilir" ifadelerine yer verildi.

henüz yeni sözleşme önerilmedi

İtalyan ekibiyle Haziran 2025'te sözleşmesi bitecek olan Arjantli yıldız Paulo Dybala'ya kulüpten yeni bir sözleşme önerilmedi.

Mourinho'nun eski öğrencisi

Bu sezon 9 maça çıkan ve sadece 1 gol atabilen oyuncu, 456 dakika sahada kaldı. Jose Mourinho tarafından Roma'ya transfer edilen Dybala'nın Serie A ekibinden ayrılma ihtimali çok yüksek olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler