Fenerbahçe'den En-Nesyri'ye zam! Alternatifler belli oldu

12.07.2024 - 09:30 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 09:38

Fenerbahçe, Roma ve Al-Qadsiah'ın devreye girmesi nedeniyle Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri'ye yaptığı teklifi yükseltti. Faslı santrforun alternatifleri de belirlendi.

Fenerbahçe'den En-Nesyri'ye zam! Alternatifler belli oldu

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, santrfor pozisyonuna takviye için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'nin gündemi Youssef En-Nesyri

La Liga ekibi Sevilla'da forma giyen yıldız forvet Youssef En-Nesyri'yi gündemine alan Fenerbahçe, oyuncu ve kulübü ile temasa geçti. Sarı-Lacivertliler Sevilla ile anlaşma sağlarken, Faslı futbolcuya 4.5 milyon Euro'luk maaş teklifinde bulundu.

Roma ve Al-Qadsiah kafaları karıştırdı

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Youssef En-Nesyri'nin, devreye Serie A takımı Roma ve Suudi Arabistan temsilcisi Al-Qadsiah'ın girmesiyle kafası karıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesinin son yılına girmişti...
Habere Git

Fenerbahçe teklifi yükseltti, Roma geride kaldı

Ali Koç yönetimi, Youssef En-Nesyri transferi için girişimlerini sıklaştırdı. Fenerbahçe, oyuncuya yaptığı teklifi 6 milyon Euro'ya yükseltti. Sarı-Lacivertli takım böylece Roma'nın teklifinin üzerine çıktı.

Al-Qadsiah'ın teklifi 14 milyon Euro

Fenerbahçe'nin teklifini yükseltmesinin ardından Youssef En-Nesyri'nin gündeminde Sarı-Lacivertliler ve 14 milyon Euro maaş teklif eden Al-Qadsiah kaldı.

En-Nesyri'nin alternatifleri belli oldu

Öte yandan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isimleri belirledi. Chelsea'den Armando Broja, Everton'dan Beto ve Borussia Dortmund'tan Niclas Füllkrug Sarı-Lacivertliler'in listesinde.

Senin için hazırladığımız haberler