Fenerbahçe'den Erdem Çetinkaya'ya teklif! Canlı yayında açıkladı...

06.07.2020 - 19:34 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 19:52

Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, Süper Lig ekiplerinin transfer radarına giren Erdem Çetinkaya ve Ali Eren İyican hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Erdem Çetinkaya'ya teklif! Canlı yayında açıkladı...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Güneş, "Erdem Çetinkaya için Fenerbahçe'den dolaylı olarak teklif geldi. Sol bek Ali Eren İyican için de bir ilgi oldu. Erdem Çetinkaya santrfor pozisyonunda görev alıyor. Erdem dar alanda çok etkili bir oyuncu, özgüven kazanırsa her takımda oynayabilir. Ali Eren'in de önümüzdeki yıllarda ülke futbolunda adından sıkça söz ettireceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Adana Demirspor şampiyonluğu hak ediyor"

1. Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Güneş, "Adana Demirspor camiası şampiyonluğu hak ediyor. Başkan Murat Sancak ve danışmanı Metin Korkmaz çok iyi bir kadro oluşturmuşlar. Adana Demirspor’da kadroya giremeyen oyuncular bizim takımımızda olsa çok farklı olabilirdi. Adana Demirspor üst lige çıkacaktır." dedi.

Erdem Çetinkaya kimdir?

Erdem Çetinkaya, 29 Mart 2001 Ankara / Kızılcahamam'da dünyaya geldi.

Santrfor olan Erdem Çetinkaya, futbolculuk yaşamına 2012 yılında Kızılcahamam Belediyespor Kulübü'nde başladı. 5 yıl sonra, 2017 yılında Çay Yoluspor'a transfer olan Erdem Çetinkaya, 1 sezon sonra Osmanlıspor'a transfer oldu. Erdem Çetinkaya’yı kadrosuna katan Osmanlıspor, 1 sezon sonra genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki oyuncu bu sezon 18 maçta 2 gol ile 2 asist ile oynadı.

Erdem Çetinkaya'nın Başkent ekibiyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona eriyor.

Ali Eren İyican kimdir?

26 Haziran 1999 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen futbolcu Ali Eren İyican, sol bek pozisyonunda forma giyiyor. Kariyerine 2008 yılında Osmanlıspor altyapısında başlayan Ali Eren İyican, 2017 yılında Ankara temsilcisi ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bu sezon Osmanlıspor'da 29 maçta görev alan Ali Eren İyican 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler