Fenerbahçe, Kruse ile el sıkıştı! İşte ödenecek para...

29.12.2020 - 12:55 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 13:01

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçen sezon pandemi döneminde alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesheden ve FIFA'ya başvuran Max Kruse ile anlaşmaya vardığını açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Kruse ile el sıkıştı! İşte ödenecek para...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Fenerbahçe, geçen sezon pandemi döneminde alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden ve FIFA'ya başvuran Max Kruse ile anlaşmaya vardı. 

7.5 milyon Euro'luk dava açmıştı

Bilindiği üzere konuyu FIFA'ya taşıyan Alman oyuncu 7.5 milyon Euro'luk, Fenerbahçe ise 18 milyon Euro’luk dava açmıştı. 

5 milyon Euro

Gelinen bu noktada Alman oyuncu ve Fenerbahçe yönetimi bir araya geldi ve anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre sarı-lacivertli takım Kruse'ye 5 milyon Euro tazminat ödemesi noktasına el sıkıştı. 

Fenerbahçe'den resmi açıklama...

Fenerbahçe kulübünden yapılan resmi açıklamada ise, "Kulübümüzle eski oyuncumuz Max Kruse arasında bir süredir gündemde olan ve üzerine gerçek dışı çeşitli spekülasyonlar üretilen hukuki süreç, yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibariyle sulhen sonuçlandırılmıştır.

Max Kruse’ye bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz.

Camiamız ve kamuoyundan pek çok konuda yaratılan muhtelif spekülatif gündemlere itibar etmemelerini, Kulübümüzün resmi açıklamalarını beklemelerini bir kez daha rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler