Fenerbahçe'den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesinin son yılına girmişti...

12.07.2024 - 09:18 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 09:25

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Bright Osayi Samuel ile sözleşme uzatma görüşmelerinden henüz sonuç alınamadı. Sarı lacivertlilerin yıldız futbolcu ile ilgili kararı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesinin son yılına girmişti...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de, 2021'den bu yana sarı lacivertli formayı giyen 26 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel'in sözleşmesinin bitimine bir yıl kaldı. Yıldız futbolcu ile devam etmek isteyen sarı lacivertliler, sözleşme uzatma görüşmelerinden henüz sonuç alamadı.  

Yıllık 2,5 milyon Euro istedi

Sabah'ın haberine göre; 26 yayındaki futbolcu sözleşmesine ciddi bir zam istiyor. Yıllık 1.8 milyon Euro alan Nijeryalı futbolcunun talebi 2.5 milyon Euro oldu. 

Görüşmeler ileri bir tarihe ertelendi

Yönetim cephesi, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde QPR'den 508 bin euroya transfer edilen Osayi Samuel'in istediği yıllık ücreti yüksek bulurken görüşmeler ileri bir tarihe ertelendi.

Anlaşma sağlanamazsa satılacak

26 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlanamazsa sezon sonunda bedelsiz olarak ayrılma hakkını da kazanmış olacak. Oyuncuyu bedavaya kaybetmek istemeyen yönetim ise sezon sonunu beklemeden bu dönem gelecek teklifleri değerlendirmeye alıp Osayi'yi satacak.

39 maçta forma giydi

Geride kalan sezonda 39 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Nijeryalı futbolcunun güncel piyasa değeri 8.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler