Fenerbahçe'den flaş transfer atağı! Comolli...

15.07.2019 - 08:28 | Son Güncellenme: 15.07.2019 - 11:28

Fenerbahçe'den flaş transfer atağı! Comolli...

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; sarı-lacivertliler Marsilya forması giyen Luiz Gustavo’yu transfer etmek istiyor. Luiz Gustavo Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? İşte son gelişmeler…

Fenerbahçe, kalite ve tecrübeyi birleştirmeye çalışıyor

Yeni sezonda şampiyonluğu kafasına koyan Fenerbahçe, transferde durmayacak. Sarı-Lacivertliler, gözünü diktiği bu kupa için ‘kalite ve tecrübe’ sistemini hayata geçiriyor.

Jailson'un ayrılığı gündemde

Ersun Yanal’la geçen sezon kaynaşamayan Jailson, büyük ihtimalle yolcu. İtalyan ekibi Inter’in, 23 yaşındaki orta saha Jailson için 10 milyon euroluk teklif getirdiği bildirildi.

Comolli'den transfer için haber bekleniyor

Ama önce Damien Comolli’den müjdeli haber bekleniyor. Fransız sportif direktör, Luiz Gustavo için dün Marsilya yollarına düştü.

Ozan Tufan o profile uymuyor

Sarı-Lacivertliler, Jailson’un satışını çok daha önceden planlamıştı. Topal’ın da ayrılmasıyla, kesici bir ön libero eksikliği doğdu. Bu anlamda eldeki Ozan, oyun profili bakımından o özellikleri karşılamıyor.

Gustavo çok yönlü bir oyuncu

40 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Gustavo, stoper, sol bek ve ön liberoda da oynuyor. Üç bölgede de sırıtmıyor. Ana görevi zaten kesicilik. Şu anda Jailson’un satışı da Gustavo’ya bağlı. F.Bahçe, mukavelesi 2021’e dek süren Gustavo için Marsilya’yı markaja alacak.

Ersun Yanal, birden fazla mevkide oynayabilen oyuncuları tercih ediyor

Roma’dan Kolarov ile anlaşan ancak kulübünü ikna edemeyen F.Bahçe, Gustavo ile Kolarov’a biçtiği rolü de karşılayacak. Birden fazla mevkide oynayabilen oyuncular, Ersun Yanal’ın favorisi.

Gustavo hem tecrübeli hem de kaliteli

Gustavo, tecrübesi, kalitesi ve yeteneğiyle, Ersun Yanal’ın tam da anlattığı tipte bir futbolcu. Bu oyuncu kadroya katılırsa, Ersun Yanal’ın savunma düzenindeki planları da oturmuş olacak.

Gustavo, diğer transferleri gölgede bırakabilir

Gustavo, gelmesi halinde belki de Muriç, Kruse, Rodrigues transferlerini gölgede bırakacak. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler