Fenerbahçe'den flaş Valerie Garnier kararı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri. Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol, Başantrenör Valerie Garnier ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Son 5 Haber

Darwin Nunez transferi uzadı, Trabzonspor'un hedefindeki yeni golcü belli oldu

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe'den +4 kontenjanı için iki transfer birden! Arjantinli genç yetenekler listede...

Galatasaray'a Victor Nelsson müjdesi

Spor yazarları Fenerbahçe - Lyon maçını değerlendirdi! Olay Asensio - İsmail Kartal iddiası
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol, Başantrenör Valerie Garnier ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Valerie Garnier ile yollar ayrıldı
Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2017-2019 ve 2023-25 yılları arasında Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızı çalıştıran Başantrenörümüz Valerie Garnier ile yollarımız ayrılmıştır.
Başarıları
Görev yaptığı süre boyunca 1 Avrupa Şampiyonluğu, 2 FIBA Süper Kupa, 1’i namağlup 3 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan, 4 kupalı tarihi sezon ile adını tarihimize yazdıran Valerie Garnier’e tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Opet, Avrupa üçüncüsü oldu
Öte yandan Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women üçüncülük karşılaşmasında İspanyol temsilcisi Valencia Basket ile karşılaştı. Pabellon Principe Felipe’de oynanan mücadeleyi 59-49 kazanan Potanın Kraliçeleri, Avrupa üçüncüsü oldu.