Fenerbahçe'den forvet harekatı! Dünya yıldızları gündemde!

21.06.2018 - 09:04 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 12:04

Yeni sezon öncesinde önce Damien Comolli ile anlaşan sonra da Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Fernandao'nun satışı sonrasında kadrosunda forvet olarak sadece Roberto Soldado kalan sarı-lacivertlilerde Comolli, forvet arayışlarına başladı, gündeme 3 isim geldi!

Fenerbahçe'den forvet harekatı! Dünya yıldızları gündemde!

Yeni sezon öncesinde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe’de arayışlar sessiz ve derinden gidiyor...

Özellikle sportif direktör Damien Comolli birçok isimle temasa geçerken kulübün FFP konusunda sıkıntı yaşaması nedeniyle son noktalar konulamıyor.
Bunun için de başkan Ali Koç ve kurmaylarının yaptıkları görüşmeler sonrasında UEFA’dan mali açılardan beklediği esnekliğin sağlanması halinde takıma takviyeler ardı ardına yapılacak.
İşte bu görüntüler ışığında da sportif direktör Damien Comolli özellikle forvet arayışlarını hız vermiş durumda.
Çünkü Jose Fernandao’nun gönderilmesi kiralık olan Janssen’in Tottenham’a dönmesi sonucunda Fenerbahçe’de forvet olarak sadece Roberto Soldado kaldı.
Comolli bu bölgeye yapılacak transferler için yoğun çaba gösteriyor. 3 ismi hedefe koyan Fransız futbol adamının listesinde önemli oyuncular var.

PACO ALCACER - BARCELONA

Sarı-Lacivertliler oyuncuyu kiralamak istiyor fakat Barcelona’nın niyeti oyuncuyu satmak. Bunun için de iki kulüp arasında kıyasıya bir pazarlık var.

YANNICK BOLASIE - EVERTON

Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübüne her türlü teklifi götürecek.

DANIEL STURRIDGE - LIVERPOOL

Beşiktaş’ın da ilgilendiği İngiliz oyuncuyu yine satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Fenerbahçe’nin bu transferde rakibi çok. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler