Fenerbahçe'den Fred müjdesi! Paylaşım geldi

11.08.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 15:17

Fransız ekibi Lille ile Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'den Fred müjdesi geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Fred müjdesi! Paylaşım geldi

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında 13 Ağustos Salı günü Fransa'nın Lille takımını ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladığı belirtildi.

Ardından sahada kuvvet ve core çalışmalarıyla devam eden antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdiği aktarıldı.

Adana Demirspor müsabakasında ilk 11'de forma giyen futbolcuların idmanı yenilenme çalışmasıyla tamamladığı kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nün sosyal medya hesabından Lugano ile oynanan rövanş maçında sakatlanan Brezilyalı orta saha Fred ile ilgili paylaşım geldi.

Paylaşımda bir süredir sahalardan uzak olan Fred'in düz koşu yaparken çekilmiş bir fotoğrafı yer aldı.

Gönderice ayrıca bir kum saati emojisine yer verilerek, teknik heyet ve sarı lacivertli taraftarların bir an önce takıma dönmesini beklediği yıldız futbolculunun sahalara dönüşü için geri sayıma geçildiği mesajı verildi.

Senin için hazırladığımız haberler