Fenerbahçe'den Galatasaray'a İlkay Gündoğan çalımı

02.06.2024 - 11:19 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 11:30

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de Barcelona'nın yıldız orta sahası İlkay Gündağan'ı radarına aldı. İşte tüm detaylar.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a İlkay Gündoğan çalımı

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe gelecek sezon planlamasına başladı. İsmail Kartal ile yol ayrılığının ardından teknik direktörlük kolduğuna dünyaca ünlü isim Jose Mourinho'yu oturtan Sarı-Lacivertli kulüp yıldız transferler için de düğmeye bastı.

Mario Branco görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın gündeminde olan İlkay Gündoğan ile temasa geçti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, yıldız futbolcu için La Liga devi Barcelona ile görüşmelerde bulundu.

Anlaşma yakın

Haberde, uzun zamandır Sarı-Kırmızılı takımın gündeminde bulunan ve Galatasaraylılığıyla bilinen İlkay Gündoğan için girişimlerde bulunan Fenerbahçe'nin, oyuncu ile anlaşma noktasına geldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret dudak uçuklattı!
Habere Git

İlkay Gündoğan'ın performansı

Sezon başında Premier Lig ekibi Manchester City'den bedelsiz olarak Barcelona'ya giden İlkay Gündoğan, bu sezon çıktığı 51 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki tecrübeli orta saha 14 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler