Fenerbahçe'den Galatasaray'a mail: Görüntüler yayınlanacak mı?

Cüneyt Muharremoğlu
26.10.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 16:23

Fenerbahçe, Başakşehir maçında verilmediğini iddia ettiği penaltının görüntüsünü değerlendirmesi için GS TV'ye yolladı. "Herkes için adalet istiyoruz" diyen Galatasaray'ın kararı merak ediliyor.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a mail: Görüntüler yayınlanacak mı?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki hakem polemiği sarı lacivertli kulübün görüntü hamlesiyle yeni bir boyut kazandı.  Fenerbahçe, Baakşehir karşılaşmasında verilmediğini belirtteği penaltının görüntülerini mail ile Galatasaray'a iletti.

Erden Timur: Galatasaray TV'de yayınlayacağız

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, daha önce yaptığı açıklamada hakem kararlarını eleştirirken "Herkes için adalet istiyoruz" demiş ve diğer kulüplerin haksızlığa uğradığı pozisyonları GS TV'de göstererek onlara destek olacaklarını söylemişti. 

İlk görüntü Fenerbahçe'den geldi

Skorer'in haberine göre söz konusu çağrıya ilk yanıt Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'den geldi. Sarı lacivertliler 1-0 kazandıkları Başakşehir maçında lehlerine verilmeyen görüntüyü mail ile Galatasaray'a yolladı. Söz konusu pozisyonda Lincoln Henrique'nin ortaya çıkardığı topa Başakşehirli Ömer Ali Şahiner ceza alanı içinde elle müdahale ediyor. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye "KATİL" benzetmesi!
Habere Git

GS TV gösterecek mi?

Galatasaray'ın söz konusu pozisyonu yayınlayıp yayınlanmayacağı bilinmiyor. Fenerbahçe Sözcüsü Erol Bilecik'in, Başakşehir karşılaşmasından sonra "Görüntüleri göndereceğiz" sözlerinden sonra açıklama yapan Erden Timur şunları söylemişti: "Koca Galatasaray camiasına 'Cincon' demiş bir insanın hiçbir yorumu bizi bağlamaz. Dikkate almayız." 

Senin için hazırladığımız haberler