Fenerbahçe'den gerginlik iddialarına yönelik açıklama!

22.09.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 17:30

Süper Lig'de dün Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'ı konuk ettiği maçın devre arasında Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiği iddia edilmişti. Kulüp duruma ilişkin bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe'den gerginlik iddialarına yönelik açıklama!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe dün evinde konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın devre arasında yaşandığı iddia edilen bir gerilim dikkat çekti.

Ali Koç soyunma odasına indi iddiası

Maçın devre arasında Fenerbahçe Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve bir gerilim yaşandığı iddia edilmişti. Fenerbahçe Spor Kulübü bu iddiaya ilişkin bir açıklama yayınladı.

"Başkanımız devre arasında locadan ayrılmamıştır"

Sarı Lacivertli kulübün sosyal medya hesabı üzerinden 'Zorunlu Açıklama' başlığı ile yapılan açıklamada "Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.

Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır." ifadelerine yer verildi

"Bu yalanı ortaya atanları biliyoruz"

Fenerbahçe resmi hesabından yapılan açıklama "Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz." ifadeleri ile son buldu.

Senin için hazırladığımız haberler