Fenerbahçe'den Gidenler Ne Yaptı? En İyisi Kim?

Salim Manav
25.09.2022 - 09:27 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 15:22

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, ortaya koyduğu performansıyla Championship'e damga vurdu. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den Gidenler Ne Yaptı? En İyisi Kim?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Sarı-lacivertliler kadrosuna yıldızları eklerken çok sayıda isimle vedalaşıldı. Napoli'ye giden Kim Min Jae'nin yanı sıra takımda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı.

Süper Lig devinden Avrupa'ya giden Ozan Tufan performansıyla hayran bıraktı. 

Tiago Çukur'dan 3 maçta 1 gol

Skorer'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Watford U-21'den transfer ettiği Tiago Çukur tecrübe kazanması adına Belçika ekibi FCV Dender EH'e kiralandı. 19 yaşındaki oyuncu Belçika'da şu ana kadar 3 müsabakada oynama şansı yakaladı. Challenger Pro League'de 3 maça çıkan Tiago Çukur rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Tiago Çukur'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Samatta Genk'e geri döndü

Fenerbahçe'de forma şansı bulması zor hale gelen Mbwana Samatta, Belçika ekibi Genk'e kiralandı. 29 yaşındaki Tanzanyalı santrfor Genk formasıyla ligde 5 maçta şans buldu. Toplam 129 dakika sahada kalan Mbwana Samatta rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Fenerbahçe ile Genk arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesi bulunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan: "Babam koyu Fenerbahçeli. İsmim Selçuk Yula'dan"
Habere Git

Pelkas sıfır çekti

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Dimitris Pelkas, Hull City'e kiralandı.

28 yaşındaki oyuncu Championship ekibinde 3 müsabakada forma şansı buldu. Dimitris Pelkas 132 dakikada skor katkısı veremedi. Hull City'e kiralanan Yunan oyuncu sezon sonunda boşa çıkacak.

Meyer hızlı başladı

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Max Meyer'in sözleşmesi feshedildi. 27 yaşındaki Alman oyuncu İsviçre temsilcisi Luzern'e imza attı. Max Meyer, İsviçre'de 4 maçta oynadı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 2 gol attı. Max Meyer'in Luzern ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Berke Özer'e şans gelmedi

Altay Bayındır'ın ardında forma bulmakta zorlanan Berke Özer, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamadı. 22 yaşındaki eldiven sözleşmesinin bitmesinin ardından sezon başında boşta kaldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra geleceği merak konusu olan genç oyuncu Portekiz ekibi Portimonense ile anlaşma sağladı. Berke Özer yeni takımında henüz forma giymedi.

Senin için hazırladığımız haberler