Fenerbahçe'den gol sorununu çözecek transfer!

18.01.2019 - 16:06 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 16:06

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ligdeki kötü gidişatın ardından ikinci yarıya daha iyi başlamak adına transfer yapma konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Tolgay Arslan'ı takıma katmak isteyen Fenerbahçe'de, Beşiktaş'ta oynayan Arslan'dan yanıt gelmediği takdirde, Fenerbahçe'nin transferde rotasını değiştireceği belirtildi.

Çözüm İtalya'dan

Fotospor'un haberine göre Fenerbahçe eğer Tolgay Arslan'dan istediği yanıtı alamazsa, Fiorentina'da forma giyen Burkino Fasolu futbolcu Bryan Dabo'yu transfer edecek. Bryan Dabo ise bu sezon Fiorentina'da istediği performansı sergileyemeyen oyunculardan biri.

Yalnızca tek gol

26 yaşındaki futbolcu bu sezon Fiorentina formasıyla çıktığı 7 karşılaşmada yalnızca 1 gol atabildi.

Bryan Dabo kimdir?

Futbolculuk kariyerine Montpellier takımında başlayan Bryan Dabo daha sonrasında bir dönem İngiltere'de Blackburn'de kiralık olarak forma giydi. Blackburn macerasından sonra tekrardan Montpellier'ye dönen Burkina Fasolu futbolcu, 2016 yılında Saint-Étienne'e transfer oldu. Dabo, Saint-Étienne'de iki yıl oynadıktan sonra geçitiğimiz sezonun devre arasında ise İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler