Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den hakem Atilla Karaoğlan'a tepki!

24.09.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 23:23

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, Alanyaspor galibiyeti sonrası maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararlarına tepki gösterdi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den hakem Atilla Karaoğlan'a tepki!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin, deplasmanda Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sornası Sarı-Lacivertli takımın yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, karşılaşma sonrası maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararlarına tepki gösterdi.

"12'de 12 son derece başarılı bir başlangıç"

Galibiyetten ötürü teknik ekip ve oyuncuları tebrik eden Baki, "12'de 12 yaptık. İsmail hocamızı, oyuncularımızı, teknik ekibimizi, taraftarımızı tebrik ediyorum. Bugün 90 dakika yaşanan bazı gerginliklere rağmen maçtan kopmayan bir Fenerbahçe tribünü vardı. 12'de 12 son derece başarılı bir başlangıç.

"Hakem yönetime gelirsek tespitlerde bulunmak istiyorum"

Sahadaki futbola, hakem yönetime gelirsek tespitlerde bulunmak istiyorum. İlk 5 hafta konuşmayalım diye telkin ediyorduk. Rakip yöneticilerle konuştuğumuzda da bu sene futbol konuşsun, bizler konuşmayalım dediysek de insan bazı doneleri koymak istiyor. 

İlgini Çekebilir
"Galibiyetimiz 12'ye çıkmış 15'e çıkmış bakmıyoruz"
Habere Git

"Bugün attığımız gol iptal edilmek için niye uğraşıldı?"

Szymanski'ye verilmeyen penaltı, gole giderken takımın atağının kesilmesi, Dzeko ve İrfan Can Kahveci'ye gösterilen kartlar ve yine Fenerbahçe'ye nasip olan VAR araştırması. Bugün attığımız nizami gol 3 dakika 44 saniye iptal etmek için niye uğraşıldı, neler arandı? TFF'den bu cevapları bekliyoruz.

Bu sene Fenerbahçe de dahil olmak üzere birçok kulüp çok büyük isimler getirdi. Bugün Avrupa'da en üst seviyeyi görmüş oyuncularımız 'biz hayretler içerisindeyiz' dedi. 

"Türk futbolunu bu şekilde temsil etmemesi gerekiyor hakemlerin"

Dün kampta rakibimizin maçını beraber izledik. Aradaki niyet farkı insanı hayret ettiriyor. Yaratılan penaltılar ve bugün başımıza gelenler... Türk futbolunu bu şekilde temsil etmemesi gerekiyor hakemlerin" dedi.

İlgini Çekebilir
"Öyle kararlar verildi ki... Yönetim açıklama yapar"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler