Fenerbahçe'den hakemlere tepki!

14.05.2017 - 17:09 | Son Güncellenme: 14.05.2017 - 17:09

Fenerbahçe, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off finalinin 4. maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ni 79-72 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi.

Fenerbahçe cephesi maçın hakemlerine tepki gösterdi.

Devre arasında Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, asbaşkan Ozan Balaban, sahaya girerek hakemlerin yanına gitti. Uslu ve Balaban, soyunma odasına giden hakemlere verdikleri kararlardan dolayı itiraz etti.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde ise Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takımın menajeri Didem Akın'ı yanına çağırdı. Uslu'yla bir süre konuştuktan sonra Akın, masa hakemlerinin yanına giderek kısa bir konuşma yaptı ve ardından bençteki yerine geçti. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cenk Başak da sık sık yerinden ayağa kalkarak hakemlere tepki verdi.

Son çeyrekte Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu hakemlere itirazı nedeniyle teknik faul aldı. Kalaycıoğlu'nun hakemlere itirazına sinirlenen Mahmut Uslu, sahanın kenarına kadar geldi. Uslu'yu Ozan Balaban sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan, karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan da izledi.

Senin için hazırladığımız haberler