Fenerbahçe’den Hırvat yıldıza teklif! İtalyan gazeteci duyurdu

10.07.2021 - 00:45 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 13:39

Transfer haberleri… Sağ bekte Gökhan Gönül ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Atletico Madrid'in Hırvat yıldızı Sime Vrsaljko ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe’den Hırvat yıldıza teklif! İtalyan gazeteci duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe Vitor Pereira’nın gelmesinin ardından gözler yapılacak transferlere çevrildi. Sarı-lacivertliler şu ana kadar Serdar Dursun ve Steven Caulker ile iki futbolcuya imza attırdı.

Gökhan Gönül'ün yerine arayış var

Kanarya’nın takviye yapmak istediği bölgelerden biri de sağ bek. Gökhan Gönül'ün sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmama kararı alan Fenerbahçe’de bu pozisyon için arayışlar sürüyor. Sağ bek için elde Nazım Sangare ile zaman zaman bu mevkide görev alan Ozan Tufan var. 

İtalyan gazeteciden Vrsaljko iddiası 

İtalyan gazeteci Nico Schira, sarı-lacivertlilerin Sime Vrsaljko'nun peşinde olduğunu duyurdu. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan ünlü muhabir, “Vrsaljko bu yaz Atletico Madrid’den ayrılabilir. Fenerbahçe Hırvat beki ikna etmek için 3 yıllık sözleşme teklifi hazırladı. Görüşmeler başladı” diye yazdı. 

Atletico Madrid bonservis talep etmeyebilir

La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in, bir yıllık sözleşmesi kalan 29 yaşındaki futbolcusunu bedelsiz bırakabileceği ifade edildi. Ciddi bir sakatlı geçiren Vrsaljko’dan verim alamayan İspanyol devi oyuncunun maliyetinden kurtulmak için bu yola başvurabilir. 

Fenerbahçe sağlık raporlarını istedi

Sabah gazetesi ise, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon geçirdiği diz ameliyatı nedeniyle 27 maç kaçıran oyuncunun tüm sağlık raporlarını talep ettiğini ve transfer için ince eleyip sık dokuduğunu yazdı.

48 kez Hırvatistan Milli Takımı'nda oynadı

Daha önce Dinamo Zagreb, Genoa, Sasuolo ve Inter gibi takımların da formasını giyen Sime Vrsaljko önemli bir kariyere sahip. Ancak son dönem sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Hırvat futbolcu ülkesinin milli takımında da 48 maçta görev yaptı.  

Senin için hazırladığımız haberler