Fenerbahçe’den Icardi’ye Dzeko göndermesi

30.10.2023 - 17:49 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 17:54

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Icardi’ye, Dzeko görseliyle gönderme yaptı.

Fenerbahçe’den Icardi’ye Dzeko göndermesi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Edin Dzeko’nun görselini paylaştı. Görselde yer alan tahtada, Dzeko’nun attığı goller ve asistleri yer alıyor. Tahtanın en altında ise “Penaltı 0” yazısı yer aldı. Kanarya, penaltı vurgusu ile Galatasaraylı golcü oyuncu Icardi'ye gönderme yaptı.

Dzeko ve Icardi liderliği paylaşıyor

Galatasaray’ın yıldızı Icardi ve Fenerbahçe’nin yıldızı Dzeko’nun gol sayıları (10) ligde eşit; ancak Dzeko’nun bu sezon penaltı golü yok. Mauro Icardi’nin ligde attığı 10 golün 3’ü ise penaltıdan geldi. 

İki yıldızda gol sayılarında çift haneye ulaştı

Galatasaray’ın yıldız santrforu Icardi, bu sezon çıktığı 17 maçta 15 gol ve 3 asist üretti. Fenerbahçe’nin Bosna Hersek’li yıldızı Dzeko ise, çıktığı 14 maçta 12 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Icardi göndermesi

Fenerbahçe, yaptığı paylaşımda Edin Dzeko'nun attığı gollerde bu sezon penaltı olmadığını vurgularken Galatasaraylı golcü oyuncu Icardi'nin 10 golün 3'ünü penaltıdan atmıştı. 

Ligin en çok gol atan takımı

Trendyol Süper Lig’de 10’da 10 yaparak bir ilke imza atan Fenerbahçe, 10’uncu hafta itibariyle 29 golle ligin en çok gol atan takımı konumunda. Lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde yer alan Galatasaray ise 19 golle ligin en çok gol atan 3’üncü takımı konumunda. Galatasaray’ın ligde attığı 19 golün 10’u, Mauro Icardi’den geldi.

Senin için hazırladığımız haberler