Fenerbahçe'den iki ünlü hocaya teklif... İtalyanlara göre anlaşma tamam!

Eren Tuncay
12.06.2021 - 10:35 | Son Güncellenme: 12.06.2021 - 18:04

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe iddialara göre İsviçreli Lucien Favre ve Juventus'tan ayrılan Andrea Pirlo'ya teklif yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den iki ünlü hocaya teklif... İtalyanlara göre anlaşma tamam!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona yabancı bir teknik adamla başlayacak olan Fenerbahçe'de birçok hoca adayı var. Sarı-lacivertliler için İtalyan medyasından iki önemli iddia geldi.

Favre'ye 2 yıllık teklif

İlk olarak İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe'nin Lucien Favre'ye iki yıllık kontrat tekif ettiğini takipçileriyle paylaştı. Kariyerinde 8 farklı takımı çalıştıran İsvçreli hoca, son olarak Bundesliga'da Borussia Dortmund'un başındaydı. Favre geçtiğimiz Aralık ayında Dortmund'dan ayrıldı ve o zamandan beri boşta.

Fenerbahçe'den Pirlo bombası

Fenerbahçe için asıl bomba iddia ise bir başka İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'dan geldi. Sarı-lacivertlilerin Juventus'tan ayrılan Andrea Pirlo'ya teknik direktörlük teklifinde bulunduğu öne sürüldü. 

Pirlo Türkiye'de çalışmayı düşünmüyor

Sky Sports Italia'da yer alan haberde İtalyan teknik adamın, Türkiye'de çalışmayı düşünmediğini belirterek Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmediği belirtildi. Futbolculuğunda efsane bir kariyere sahip olan Pirlo, Juventus'taki ilk teknik direktörlük deneyiminde başarılı olamamış ve Serie A'yı 4. bitirip, Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 turunda veda edince görevine son verilmişti.  

Di Marzio'ya göre Fenerbahçe'nin hocası Favre

İtalyan muhabir Di Marzio, Fenerbahçe ile ilgili iddialarını bununla da sınırlı tutmadı. Pirlo hamlesinin başarıya ulaşmadığını ifade eden Di Marzio'nun, "Zaten Fenerbahçe büyük ölçüde Lucien Favre ile anlaştı" yorumunda bulunması da dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler