Fenerbahçe'de Joachim Löw duyurusu her an gelebilir!

Feride Kara
07.03.2022 - 21:04 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 23:09

Fenerbahçe gelecek sezon için anlaştığı Joachim Löw'ü açıklamaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin bu hafta içinde duyuruyu yapacağı iddia ediliyor.

 Fenerbahçe'de Joachim Löw duyurusu her an gelebilir!

Salim MANAV -AJANSSPOR

Şampiyonluk umudunu kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması devam ediyor. Vitor Pereira ile yolları ayırdıktan sonra geçici olarak İsmail Kartal ile anlaşan sarı lacivertlileri gelecek sezon Joachim Löw'ün çalıştıracağını ilk olarak Ajansspor yazmıştı. Alman teknik direktör için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Bu hafta içi duyurulabilir

Başkan Ali Koç, her konuda anlaşma sağladığı eski Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile imzaları atmaya hazırlanıyor. İmzalar atıldıktan sonra bu hafta içi duyurunun yapılması bekleniyor.

Löw, İsmail Kartal'ı istiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Löw için "Projesiyle gelecek uzun vadeli hoca. Uzun zamandır kulüp takımı çalıştırmadı. bu yüzden Löw şu an ikisi aktif olarak çalışan 3 teknik direktörle gelmek istiyor. Ocak ayında gelmemesinin nedeni de bu" demişti. Löw'ün projesinde Türkiye'yi bilen isim olarak İsmail Kartal bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Pelkas'tan flaş karar! Ali Koç'un planlarını altüst etti
Habere Git

"Eski güçlü Fenerbahçe için projem hazır"

Löw, Ali Koç ile yaptığı görüşmelerde "Fenerbahçe'nin bir futbol kültürü oluşturması gerekiyor. İlk geldiğimde Fenerbahçe Avrupa'da daha çok biliniyordu. Ben eski güçlü Fenerbahçe'yi yaratmak için projem hazır" ifadesini kullanmıştı.

Gurbetçi oyuncular gelecek

Başkan Ali Koç da "Joachim Löw, bize elinde çok büyük bir gurbetçi profili olduğunu söyledi. Bu isimler normalde Almanya'dan ayrılmak istemiyor. Ancak Joachim Löw, İstanbul'a gelirse onunla çalışacaklarını söylemişler" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler