Fenerbahçe'den kanat operasyonu! Transfer listesine aldı

Arif Can Yıldız
21.06.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 16:59

Süper Lig devi Fenerbahçe, kanat transferi için Portekiz’in Farense ekibinde forma giyen 22 yaşındaki Bachir Belloumi’yi kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'den kanat operasyonu! Transfer listesine aldı

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho liderliğinde gelecek sezon hazırlıklarını hızlandıran Fenerbahçe, transfer çalışmaları için vites yükseltti. Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatan ve Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan’ı kadrosuna katan kulüp, renklerine bir kanat oyuncusunu bağlama hedefinde.

Hedefte Cezayirli var

Portkezi basınından Record’un haberine göre Fenerbahçe, Portekiz Premier Lig ekiplerinden Farensa’da forma giyen 22 yaşındaki Cezayirli Mohamed El-Bachir Belloumi’yi transfer listesine aldı.

Tek ilgi Fenerbahçe’den değil

Haberde yer alan bir diğer detaya göre Sarı-Lacivertli kulüp Cezayirli futbolcu ile ilgilenen tek kulüp değil. Genç yetenek ile Marsilya, Club Brugge, Parma ve Ajax’da ilgileniyor.

Portekiz performansı

Geride bıraktığımız sezon Farense ile 35 maça çıkan sağ kanat oyuncusu çıktığı maçalrda 7 gol atarken takım arkadaşlarına da 5 gol pası verdi.

Babası da futbolcuydu

İstanbul temsilcisinin kadrosunda görmek istediği 2002 doğumlu futbolcu, Cezayirli eski futbolcu Lakhdar Belloumi'nin de oğlu.

Senin için hazırladığımız haberler