Fenerbahçe'den kavga ve küfür iddialarına cevap!

17.07.2020 - 12:25 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 12:29

Fenerbahçe'yle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Emre Belözoğlu'nun Dirar'ı idmanda kovduğu, ikili arasında kavga yaşandığı ve deneyimli orta sahanın ağza alınmayacak küfürler ettiği iddia edildi. Fenerbahçe cephesi konuyla ilgili bir açıklama yayımladı. İşte iddialar ve o açıklama...

Fenerbahçe'den kavga ve küfür iddialarına cevap!

Fenerbahçe’nin dünkü idmanında kaptan Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar arasında küfürleşmeye ve hatta yumruklaşmaya varan bir tartışma yaşandığı iddia edilmişti.

Akşam gazetesi Emre’nin Dirar’ı sert bir şekilde idmanda kovduğunu ve bunun üzerine Dirar’ın “Sen kimsin? Bu takımın hocası mısın da beni kovuyorsun” diyerek Emre’ye tepki gösterdiğini yazdı. Gelecek sezon sportif direktörlük koltuğunda oturacak Belözoğlu’nun Dirar’a “O….. ç…..” şeklinde küfür ettiği, hıncını alamayıp ardından bütün takıma, “Hepiniz o….. ç……” dediği iddia edildi.

Kulüp, küfür iddialarını yalanladı

Fenerbahçe bu kulübü ise bu iddiayla ilgili resmi Internet sitesinden bir açıklama yayımlandı. Emre Belözoğlu ile Dirar arasında bir tartışma yaşandığını doğrulanırken geri kalan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Sarı lacivertli takımın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Bugün tarihli Akşam gazetesinde yer alan Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar arasında yaşandığı iddia edilen diyaloga dair bir açıklama zaruri hale gelmiştir. Antrenman sırasında iki oyuncumuz arasında her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma yaşanmıştır. Kaptanımız Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunmuştur.

Öte yandan, Kaptanımız Emre Belözoğlu tarafından takım arkadaşlarına haberde iddia edilen söylemler kesinlikle sarf edilmemiş, manşetlere taşınan olaylar yaşanmamıştır. Yaşanan tartışma sonrasında oyuncumuz Nabil Dirar, hocamız Tahir Karapınar tarafından tesislere gönderilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Dirar ceza alacak mı?

Ajansspor'un edindiği bilgilere göre; Fenerbahçe'de Faslı futbolcu Nabil Dirar'a herhangi bir ceza verilmeyecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler