Fenerbahçe'den kiralandı, Balıkesirspor'a hayat verdi!

25.10.2020 - 15:35 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 16:17

Ankaraspor ile Balıkesirspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında karşılaştı. Balıkesirspor, Fenerbahçe'den kiraladığı İsmail Yüksek'in golüyle rakibini 2-1 yendi. Golleri kimler attı? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Ankaraspor ile Balıkesirspor takımları karşılaştı. Zorlu maçta gülen taraf 2-1'lik skorla konuk Balıkesirspor oldu.

Balıkesirspor Cumali ile öne geçti, yanıt gecikmedi

Osmanlı Stadı'nda oynanan maçın 19. dakikasında Balıkesirspor Cumali Bişi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole yanıt 25. dakikada Umar'dan geldi ve skor 1-1 oldu.

İsmail Yüksek Balıkesirspor'da gol attı

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle biterken, maçın ikinci yarısına Balıkesirspor golle başladı. Fenerbahçe'den Balıkesirspor'a kiralık olarak gelen İsmail Yüksek, 48. dakikada takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Öte yandan Ankaraspor'da Doğukan Efe, rakibi ile çarpışarak yere düştü ve bilinci kapandı. Oyuncu hastaneye kaldırıldı.

İki takımın ligdeki puanı

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Balıkesirspor mücadeleyi 2-1 kazandı. Bu sonucun ardından Balıkesirspor 10 puana yükseldi. Ankaraspor ise 4 puanla haftayı tamamladı.

Ankaraspor ve Balıkesirspor'un fikstürü

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Balıkesirspor evinde Adanaspor ile karşılaşacak. Ankaraspor da deplasmanda Menemenspor ile karşı karşıya gelecek.

Stat: Osmanlı

Hakemler: Yiğit Arslan, Burak Cansız, Ferdi Karadoruk

Ankaraspor: Emre Koyuncu, Ali Ülgen, Gökhan Akkan, Thales, Mete Çelik, Stanojevic (Dk. 64 Mbamba), Halil İbrahim Esen (Dk. 58 Doğukan Efe), Barış Zeren (Dk. 81 Hacı Ömer Doğru), Bulbwa (Dk. 58 Batuhan Altıntaş), Engin Bekdemir (Dk. 46 Beykan Şimşek), Umar

Balıkesirspor: Vukovic, Uğur Aygören, Abdulhamit Yıldız, Batuhan İşçiler, Doğa İşeri, Cumali Bişi, Mrsic (Dk. 75 Abdülkadir Kayalı), Ezeh (Dk. 34 Celal Emir Dede), İsmail Yüksek, Oğuz Han Aynaoğlu (Dk. 89 Berat Aydoğdu), Otoo (Dk. 75 Kethevoama)

Goller: Dk. 19 Cumali Bişi, Dk. 48 İsmail Yüksek (Balıkesirspor), Dk. 25 Umar (Ankaraspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Bulbwa (Ankaraspor), Dk. 44 Mrsic, Dk. 73 İsmail Yüksek (Balıkesirspor)

Senin için hazırladığımız haberler