Fenerbahçe'den kiralık gitmişti! Büyü bozuldu

20.03.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 18:08

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'den Westerlo takımına kiralanan Barış Alıcı, Belçika ekibinde ilk golünü atmayı başardı. Peki Westerlo takımında forma giyen Barış Alıcı ve Berke Özer kaç maçta oynadı, neler yaptılar? İşte detaylar...

Fenerbahçe'den kiralık gitmişti! Büyü bozuldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin kiralık olarak Belçika 2. Ligi ekiplerinden Westerlo'ya gönderdiği Barış Alıcı, takımının lider Union Saint-Gilloise ile 2-2 berabare kaldığı maçta bu sezonki ilk golünü atmayı başardı.

60 puanlı Union Saint-Gilloise, Belçika 2. Ligi'nde en yakın rakibine 18 puan fark atmış durumda. Oynadığı 24 maçta 19 galibiyet, 2 yenilgi alan Union Saint-Gilloise, Westerlo deplasmanında Barış Alıcı'nın 87. dakikada attığı gole engel olamadı ve 3. beraberliğini aldı.

Yine Fenerbahçe'den kiralık olarak Westerlo takımında forma giyen kaleci Berke Özer, takım arkadaşı Barış Alıcı'nın golünü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Berke Özer, "Büyü bozuldu! Golcü" paylaşımı yaptı ve Barış Alıcı'yı etiketledi.

Barış Alıcı ve Berke Özer kaç maç oynadı?

Sağ kanatta oynayan Barış Alıcı, bu sezon 24 maçta aldığı 37 puanla 4.sırada durumda bulunan Westerlo'da 15 kez kadroya girdi. İlk onbirde 5 kere başlayan futbolcu, 6 kez sonradan oyuna girdi. 4 maçta ise forma şansı bulamadı. Alıcı, cumartesi gecesi yapılan karşılaşmada ilk kez skora katkıda bulundu. Kaleci Berke Özer 24 maçın 23'ünde ilk 11'de yer aldı. 8 kez kalesini gole kapatan futbolcu ağlarında 25 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler