Fenerbahçe'den kiralık gittiler, formayı unuttular!

16.10.2024 - 11:05 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 11:17

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak gönderdiği Omar Fayed, Emre Mor ve Miha Zajc gibi oyuncular takımlarında forma şansı bulamıyor.

Fenerbahçe'den kiralık gittiler, formayı unuttular!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin sezon başında kadroda düşünmediği ve kiralık olarak gönderdiği isimler beklenen dakikaları gittiği takımda da alamadılar. İşte detaylar...

Emre Mor forma giyemedi

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Emre Mor, gelen teklifler arasında Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor'u seçti. Sene sonuna kadar Eyüpspor'a kiralık olarak giden Emre Mor, henüz forma giyme şansı elde edemedi. Kanat oyuncusu 1 dakika bile forma giyemedi.

Omar Fayed yoklarda

Fenerbahçe'nin yatırım olarak transfer ettiği savunma oyuncusu Omar Fayed, hala forma giyemiyor. Belçika temsilcisi Beerschot'a giden Omar Fayed de hiç süre alamadı.

Zajc umut vermedi

Geçen sene sözleşmesi uzatılarak takımda tutulan ve ara ara Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc, bu sezon takımda düşünülmeyen isim olmuştu. Sene sonuna kadar Fransa ekibi Toulouse'un yolunu tutan Sloven orta saha Miha Zajc, 4 maçta sadece 42 dakika oynayabildi.

Emir Ortakaya 45 dakika oynadı

Bir başka Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan stoper Emir Ortakaya da 1 maçta 45 dakika sahada kalabildi.

Emre Mor, Fenerbahçe'de 49 maçta oynamıştı

Eyüpspor'a kiralanan Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla 49 maçta görev aldı. Genç yetenek, bu maçlarda 6 gol atarken 5 de asist yaptı. Emre Mor, 2022 yılında Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro'ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler