Fenerbahçe'den kongre üyelerine teşekkür! "İyi ki varsınız"

Akın Ungan
10.09.2023 - 09:54 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 10:03

Fenerbahçe, dünkü Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nin ardından üyelerine teşekkür metni yayınladı. Sarı-Lacivertli kulüp "İyi ki varsınız" dedi. Detaylar.

Fenerbahçe'den kongre üyelerine teşekkür! "İyi ki varsınız"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, geçtiğimiz gün Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nde bir araya geldi. Sarı-Lacivertliler, 8500 kişinin üzerinde bir katılımla Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu'na uyumlu tüzük değişikliği ve stat isminin Atatürk olması için yönetime yetki konularında oylama yaptı.

"İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz!"

Fenerbahçe, rekor sayıda katılım sağlayan kulüp üyelerine teşekkür etti. Sarı-Lacivertli kulüp, yayınladığı metinde camianın kulübü nasıl sahiplendiğine dikkat çekerek, "İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz!" dedi.

"Kongre üyelerimizin her birine şükranlarımızı sunarız"

Geçtiğimiz gün kongrenin ardından yayınlanan metinde, "Bugün gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulumuza yurdumuzun ve hatta dünyanın dört bir yanından gelip iradesini yansıtan, tüzük toplantımızı demokrasi şölenine çeviren, hayatlarında önceliklerini her daim Fenerbahçe'mize veren kongre üyelerimizin her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunarız" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe "Atatürk" dedi, top bakanlıkta
Habere Git

"Fenerbahçe bir kez daha herkese örnek oldu"

Fenerbahçe'den, "Bugün, Fenerbahçe bir kez daha herkese örnek olmuş, camiamız Kulübünü nasıl sahiplendiğini ve önemsediğini bugün en anlamlı şekilde bir kez daha göstererek farkımızı ortaya koymuştur" ifadeleri kullanıldı.

"Omuz omuza yürüyecek çok yolumuz var!"

Yazıya, "Kongremiz ayrıca stadımızın adının Atamızın ismini taşımasına da hep birlikte onay vermiş, destek olmuş ve tarihe geçmiştir. Bu sezon omuz omuza yürüyecek çok yolumuz var! İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz!" ifadeleri ile son verildi.

Senin için hazırladığımız haberler