Fenerbahçe'den Loic Remy için resmi teklif...

15.08.2020 - 14:04 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 14:04

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Sarı-lacivertliler transferde hız kesmiyor. Vedat Muriç'in takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Loic Remy için girişimde bulunacak. Peki Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Loic Remy kimdir, geçen sezon kaç gol attı? İşte detaylar...

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Vedat Muriç'in satılma ihitmaline karşı sarı lacivertliler planını belirledi. Kosovalı golcü satılırsa iki forvet alınması kararlaştırıldı.

Moskova ile pazarlık

Fenerbahçe'de forvet adaylarından ilki Fedor Smolov. Tecrübeli golcü için kulübü Lokomotif Moskova ile pazarlıklar yapılıyor.

Menajeri İstanbul'a geldi

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe, son olarak Lille'de oynayan ve sözleşmesi sona erdiği için serbest oyuncu durumunda bulunan Loic Remy'i transfer edebilir.

Golcü oyuncunun menajeri İstanbul'a geldi.

Türkiye'den başka takım da var

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre de 33 yaşındaki forvetin menajeri İstanbul'da Fenerbahçe ile görüşecek. Fenerbahçe haricinde Remy'e Türkiye'den 1-2 takımın daha teklifinin olduğu öğrenildi. Oyuncunun temsilcisi İstanbul'daki temasları tamamladıktan sonra Fransa'ya giderek Monaco ile görüşme gerçekleştirecek. Loic Remy'nin durumunun önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Resmi teklif yapıldı

TRT Spor'da yer alan habere göre ise; Sarı-lacivertli takım Loic Remy için resmi teklif yaptı. Sözleşme 2 yıllık.

Loic Remy kimdir?

Loic Remy, 2 Ocak 1987 doğumlu Fransız forvet oyuncusu. 1,85 boyuna sahip olan 33 yaşındaki golcü oyuncu sağ ayağını kullanıyor. Remy kariyerinde daha önce Lyon, Lens, Nice, Marsilya, Queens Park Rangers, Newcastle United, Chelsea, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe ve Lille formaları giydi.

Geçen sezonki performansı

Loic Remy, geçtiğimiz sezonu Lille formasıyla dört farklı kulvarda çıktığı 30 maçta 14 gol atarak tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler