Fenerbahçe'den Luis Suarez'e 6 Milyon Euro'luk Teklif | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
13.07.2022 - 16:39 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 16:46

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe, son olarak İspanya Ligi'nde Atletico Madrid forması giyen Luis Suarez için 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

Fenerbahçe'den Luis Suarez'e 6 Milyon Euro'luk Teklif | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

İspanyol ya da yolu İspanya'dan geçen futbolcularla ilişkileri iyi olan FIFA menajeri Marco Kırdemir, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Uruguaylı golcü Luis Suarez için önemli açıklamalar yaptı. 

"Suarez'e teklifler getiriyorum"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Suarez'e teklifler getiriyorum. O nedenle sürekli kendisiyle iletişim hâlindeyim. Dolayısıyla ona gelen teklifleri biliyorum. 

Luis Suarez, Fenerbahçe'yi reddetti

Fenerbahçe, Suarez'e doğrudan ulaştı. 6 milyon Euro teklif ettiler. Ama Suarez bu teklifi reddetti. İtalya'da oynamak istiyor. 

"AC Monza'dan teklif geldi"

İki teklif var. Biri AC Monza'dan geldi. Oradan 4 milyon Euro'yu bulan bir teklif aldı. Ama imaj değeri yüksek olduğu için birtakım imaj anlaşmaları olacak. Aldığı ücret yükselecek" dedi. 

Geçen sezonki performansı

Şu an serbest statüde olan ve son olarak Atletico Madrid'de oynayan golcü oyuncu, geçen sezon forma giydiği 45 maçta 13 gol ve 3 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Tecrübeli golcü oyuncu daha önce Barcelona, Ajax, Liverpool, Groningen ve Club Nacional gibi takımların da formalarını giymişti. 

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan "Beşiktaş'a gol atınca fazla kilom unutuldu!"
Habere Git

Milli takım kariyeri

Uruguay Milli Takımı'nın da formasını 130 kez giyme başarısı gösteren Suarez, 65 gol ve 37 asist ile oynadı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray çok istedi, Fenerbahçe imzayı attırdı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler