Fenerbahçe'den Marcelo'ya teklif! Transfer yanıtı...

24.08.2020 - 09:29 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 09:40

Fransa'da Lyon forması giyen Marcelo Guedes takımından ayrılıyor mu? Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin teklif yaptığı futbolcu geleceği için ne karar verdi? Fenerbahçe'ye nasıl bir transfer yanıtı verdi?

Fenerbahçe'den Marcelo'ya teklif! Transfer yanıtı...

AJANSSPOR-HABER

Fransız ekibi Lyon'da forma giyen ve Beşiktaş'ın yeniden kadroya katmak istediği Marcelo Guedes ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Marcelo'ya Türkiye'den hangi büyük takım devreye girdi? Transfer girişimiyle ilgili son gelişmeler ve detaylar haberde...

Marcelo için Fenerbahçe devreye girdi

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Lyon'da forma giyen Marcelo'nun transferi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Marcelo'ya nasıl bir teklif sunuldu?

Fanatik'in haberine göre; 33 yaşındaki stopere sarı-lacivertliler 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptı. Breziyalı futbolcunun ise menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'nin teklifine olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

"Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım"

Beşiktaş ile temas halinde olan Marcelo'nun, "Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım. Ne Beşiktaş kulübünü ne de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratamam” dediği öne sürüldü.

Beşiktaş'a transfer durumu ne zaman netleşir?

Kara Kartal’dan haber bekleyen Marcelo’nun, Beşiktaş’a transfer olup olmayacağının birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor. 

Marcelo, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Lyon’un hocası Rudi Garcia’nın, çok sevdiği oyuncusunu her ne kadar bırakmak istemese de, Marcelo'nun Türkiye'ye dönmesi isteği söz konusu. Marcelo geçen sezon Lyon'da 33 maçta 2759 dakika süre almıştı.

Marcelo'nun Beşiktaş dönemi

2015-16 Sezonu

●Marcelo - 16 maç - 2 gol -

2016-17 Sezonu

●Marcelo - 45 maçta 3 gol

Senin için hazırladığımız haberler