Fenerbahçe'den Merih Demiral'a mektup!

Akın Ungan
17.05.2024 - 00:05 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 00:13

Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen eski futbolcusu Merih Demiral'ın açıklamalarının ardından oyuncuya forma ve mektup gönderdi.

Fenerbahçe'den Merih Demiral'a mektup!

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral, geçtiğimiz günlerde TRT Spor'a verdiği röportajla gündem olmuştu. Demiral, Fenerbahçe dönemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ise milli futbolcunun sözlerine kayıtsız kalmadı.

"Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara"

Fenerbahçe dönemi hakkında konuşan Merih Demiral, "Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe'den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak istiyordum. Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz'de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu" demişti.

Forma gönderdi

Merih Demiral’ın kullandığı ifadelere kayıtsız kalmayan Fenerbahçe ise Merih Demiral'a bu sezonun formasını gönderip formanın yanında bir de mektup yolladı.

İlgini Çekebilir
Başkanlık yarışında flaş gelişme! Acun Ilıcalı teklifi kabul etti
Habere Git

"Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur"

Fenerbahçe Spor Kulübü milli oyuncuya yolladığı mektupta "Sevgili Merih Demiral, TRT Spor kanalına verdiğin röportajı takip ettik. Burada dile getirdiğin sözlerin üzerine sana ulaşmak, Fenerbahçe hikayeni anlattığın 'Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı' tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik; Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur. Sana gönderdiğimiz Çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun. Fenerbahçemizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz” kelimelerine yer verdi.

Demiral formayı giydi

26 yaşındaki tecrübeli defans Fenerbahçe'nin gönderdiği formayı giydi ve sosyal medya hesabından paylaştı. Forma ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan milli futbolcu, “Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler