Fenerbahçe'den MHP ziyareti açıklaması!

22.08.2024 - 15:29 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 15:33

Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkan Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi ile ilgili basında yer alan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den MHP ziyareti açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkan Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Hayal mahsulü ve kötü niyetli iddialar

Açıklamada, "Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuzun, 19 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili gündeme getirilen hayal mahsulü ve kötü niyetli iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Ziyaretin amacı

Bu nezaket ziyaretlerinin yegane amacı yeni Yönetim Kurulumuzun önemli sosyal paydaşlarımız olan siyasi parti liderlerine takdim edilmesidir.

Hiçbir siyasi gündemi ve amacı yok

Ortaya atıldığı şekilde veya başka türlü hiçbir siyasi gündemi ve amacı bulunmamaktadır.

Fenerbahçe tüm partilere eşit mesafededir

Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemiz, siyasetin her zaman dışında kalmış, tüm partilere eşit mesafede durmaya büyük bir özen göstermiştir.

Kulüp olarak ilkemiz Türk sporuna hizmet etmek ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmektir. Fenerbahçe’nin adını siyasi değerlendirmelere dahil etmek büyük bir hadsizliktir.

Mesnetsiz ve gerçek dışı iddialar dikkate alınmasın

Kamuoyundan ricamız bahsi geçen mesnetsiz ve gerçek dışı iddiaların dikkate alınmamasıdır" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler