Fenerbahçe'den Mourinho için Everton iddialarına yanıt

06.10.2024 - 09:52 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 09:57

Son dakika | Premier Lig ekibi Everton'ın teknik direktör Jose Mourinho'yu istediği iddialarına Fenerbahçeli yetkililer yanıt verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Mourinho için Everton iddialarına yanıt

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ediyor. Sezon başında dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler, bu transferle dikkat çekmişti. Mourinho, Fenerbahçe'nin başında yoluna devam ediyor.

Fenerbahçe'den Mourinho iddialarına cevap

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın yeni sahiplerinin takımda revizyona gitmeyi planladığı ve teknik direktör Jose Mourinho'yu getirmeyi hedeflediği iddia edilmişti. Fenerbahçeli yetkililer bu iddialara cevap verdi.

"O tamamen işine konsantre"

Hürriyet'te yer alan habere göre kulüp yetkililerinden "Everton’dan bir teklif yok, gelse dahi Mourinho’nun aklında, hayalinde Fenerbahçe’den başka bir kulüp yok. O tamamen işine konsantre" açıklaması geldi.

Mourinho'nun Fenerbahçe karnesi

Temmuz ayında Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan Jose Mourinho, Sarı-Lacivertliler'in başında 13 maça çıktı. 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Portekizli çalıştırıcı, 2.08 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler