THY - Fenerbahçe Opet: 2-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
28.12.2022 - 19:25 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 19:44

Voleybol Sultanlar Ligi'nde THY deplasmanında geri dönüş yapan Fenerbahçe Opet, karar setine giden maçı 3-2 kazandı. Maç sonucu, setler ve yazılı özet.

THY - Fenerbahçe Opet: 2-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 13. haftasında THY ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede büyük bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe Opet, ev sahibi ekibi 2-0 geriden gelere, 3-2 yenmeyi başardı.

İlk set oyun üstünlüğü THY'nin

Zorlu mücadelenin ilk setinde oyun üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi THY, maça iyi başlayan taraf oldu. THY, Fenerbahçe Opet karşısında ilk seti 25-19 kazanmayı başardı.

İkinci sette değişen olmadı

Karşılaşmanın ikinci setinde iki tarafın oyununda da değişiklik yaşanmadı. Kontrolü elinde bulunduran THY, Sarı-Lacivertliler'e karşı üstünlüğünü devam ettirdi. Ev sahibi ekip, rakibi karşısında ikinci seti 25-21 kazanarak, durumu 2-0'a getirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray HDI Sigorta evinde rahat
Habere Git

Geri dönüş başaldı!

Fenerbahçe Opet, müsabakanın üçüncü setinde geri dönüşü başlattı. Hücumda etkinliğini arttıran Sarı-Lacivertliler, rakibinin ataklarını da kesmeyi başardı. Fenerbahçe Opet, üçüncü seti 25-16 kazanarak, farkı 1'e indirdi.

Karar setine götürdü

Fenerbahçe Opet, üçüncü sette yakaladığı ivmeyi, dördüncü sete de taşıdı. THY'nin reaksiyon vermesi mücadeleyi kızıştırdı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bölüm bir kere uzadı. Sarı-Lacivertliler, THY'nin maçı bitirmesine izin vermedi ve dördüncü seti 26-24 aldı. Böylece skor 2-2 olurken, maçta karar setine gidildi.

Kararı Fenerbahçe verdi!

Fenerbahçe Opet, karar setine götürdüğü maçı bırakmadı. İlk iki sette THY'nin kazandığı üstünlüğü ele geçiren Sarı-Lacivertliler, maçın sonunu 15-6 bitirdi. Böylece Fenerbahçe Opet, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Dynavit, 2022 yılını mutlu kapattı!
Habere Git

Fenerbahçe Opet, 10 galibiyet, 3 mağlubiyet ile puanını 30'a yükselterek, Sultanlar Ligi'nin 3. sırasında yer aldı. THY ise 10 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 29 puanda kaldı ve 4. sırada bulundu.

"Yıldızlar oyunu değiştirir"

Fenerbahçe Opet, karşılaşmanın ardından bir paylaşımda bulundu. Saro-Lacivertliler, "Yıldızlar oyunu değiştirir" yazılı panonun önünde servis kullanmaya hazırlanan Eda Erdem'in fotoğrafını yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler