Fenerbahçe'den Muriç'e veda: 'İçimiz biraz buruk'

17.09.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 11:24

Fenerbahçe, hafta içerisinde Lazio'ya transferi resmileşen Vedat Muriç için bir veda videosu yayınladı. Videoda Muriç ile birlikte başkan Ali Koç ve sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu da birer konuşma yaptı.

Fenerbahçe'den Muriç'e veda: 'İçimiz biraz buruk'

Geçtiğimiz sezon başında Rizespor'dan transfer edilen Muriç performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Transfer için birçok kulüp yarışırken mutlu sona ulaşan takım Lazio olmuştu.

Fenerbahçe, bu transferin ardından bu sabah saatlerinde "Başkanımızın ve Emre Belözoğlu'nun Vedat Muriç'e vedası" başlıklı bir video paylaştı.

Boğaza karşı çekilen videoda ilk sözü Ali Koç aldı. 

Ali Koç: 'İçimiz biraz buruk'

Yeni sezon temennileriyle konuşmasına başlayan Koç, "İçimiz biraz buruk. Vedat kardeşim bizlerden ayrılıyor. Sadece bir senedir Fenerbahçe'de olmasına rağmen biz ve taraftarlar onu çok sevdik. O, cesur yüreyiğle Fenerbahçe için elinden geleni yaptı. İnşallah yerini doldururuz. Tabii bu çok çok zor. Benim inancım Vedat her sene yaptığı gibi üzerine koyarak devam edcektir. Yolu açık olsun, şansı bol olsun. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muriç: 'Bu onuru, şerefi bana layık gördüğünüz için...'

Daha sonra sözü Muriç aldı: "Bu kulübün formasını bana tattırdığınız için bu onuru, bu şerefi bana layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Yeni bir maceraya atılıyorum. Destekçim olacağınızdan şüphem yok. Yolunuz şampiyonluk olur inşallah." 

Emre Belözoğlu: 'Ayrılıklar da sevdaya dahildir'

Transferlerde başrol oynayan ancak henüz sportif direktörlük görevi resmen açıklanmayan Emre Belözoğlu da Muriç'e veda etti:

"Hepimiz biraz buruğuz. Hem insan olarak takım arkadaşı olarak Vedat'la oynamaktan dolayı çok büyük keyif aldım. Daha önce takımla yaptığım toplantıda söylediğim gibi ayrılıklar da sevdaya dahildir. Kalpler her daim beraber. Kariyerinde başarılar diliyorum. Burası onun evi."

 

Senin için hazırladığımız haberler