Fenerbahçe'den neşeli barbekü partisi

25.08.2020 - 18:47 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 18:56

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Kampı'nda devam eden Fenerbahçe'de neşeli barbekü partisi. İşte detaylar...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-DETAY HABER

Fenerbahçe'de Topuk Yaylası Kampı'nın 8. gününde barbekü partisi düzenlendi. Topuk Yaylası Tesisleri'nin bahçesinde yapılan barbekü partisine takımdaki futbolcular, teknik kadro ve idari kadro katıldı.

Yemek sırasında neşeli anlar da yaşanırken futbolcular bol bol fotoğraf çektirdi. Sohbet etmeyi ihmal etmeyen sarı lacivertlilerin takım olma yolunda ilerlemesi teknik direktör Erol Bulut'u memnun etti. Yeni oyuncuların eski kadrodaki futbolcular ile kısa sürede kaynaştığı görülürken oyuncuların şakalaşmaları neşeli anların yaşanmasını sağladı.
Mame Thiam yine eğlenceli tavırlarıyla takım arkadaşlarını güldürmeyi başardı.

Yemek menüsünde Köfte, tavuk, şiş kebap, pilav, makarna, salata gibi yemekler vardı. Lazio'ya transferi gündemde olan Vedat Muriç'in keyifli olması dikkatlerden kaçmadı.
Yardımcı antrenörler Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı ve Teknik Direktör Erol Bulut aynı masada oturarak uzun süre sohbet ettiler.

Sohbet sırasında espiriler ve gülüşmeler de yaşandı. Fenerbahçe yemekte yeni sezon öncesi Topuk Yaylası Kampı'nda işlerin şu an yolunda gittiğinin fotoğrafını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler