Fenerbahçe'den önümüzdeki sezon için transfer! Milli ismi kadrosuna katıyor
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana, gelecek dönem için kadro yapılanmasını sürdürüyor. Sarı Melekler, milli smaçör Saliha Şahin ile önümüzdeki sezon transfer için anlaşma sağladı.

Son 5 Haber

A Milli Futbol Takımı, yurda döndü! Hacıosmanoğlu'nun yüz ifadesi dikkat çekti

İstanbul bileti hazır! Fenerbahçe'nin yeni transferi geliyor

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un eski yıldızı için talimatı verdi: "Alın!"

Bursaspor, Lincoln Henrique transferini resmen bitirdi!

Kulüpler Birliği toplantısında neler yaşandı? Ertuğrul Doğan açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
3 kulvarda şampiyonluk hedefiyle mücadelesine devam eden Fenerbahçe Medicana, önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor.
CEV Şampiyonlar Ligi'nde 5'te 5 yapma başarısı göstererek gruptan lider çıkmayı garantileyen Sarı Melekler, gelecek sezon için önemli bir yerli oyuncu transferi gerçekleştirdi.
Saliha Şahin, Fenerbahçe'de
Voleybolun Sesi internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe Medicana, son olarak Zeren Spor forması giyen milli smaçör Saliha Şahin ile anlaşma sağladı.

1998 doğumlu 1.86 boyundaki smaçör önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe Medicana forması giyecek.
A Milli Takım formasıyla 2023 Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyonluk yaşayan başarılı oyuncunun kulüp kariyerinde CEV Kupası, Polonya Ligi Polonya Kupası, Türkiye Süper Kupası altın madalyalarının yanı sıra Kulüpler Dünya Şampiyonası ve CEV Şampiyonlar Ligi İkincilikleri bulunuyor.