Fenerbahçe, Tiago Çukur'un transferi için Watford ile anlaştığını açıkladı

11.07.2022 - 10:44 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 13:26

Fenerbahçe, İngiltere’nin Watford takımında forma giyen milli futbolcu Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe, Tiago Çukur'un transferi için Watford ile anlaştığını açıkladı

Sarı lacivertli kulüpten 19 yaşındaki milli forvet oyuncusu Tiago Çukur'un transferiyle ilgili açıklama geldi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin 4. transferi olacak

Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe'de, Tiago Çukur yeni sezonun 4. transferi olacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin alternatifi bulundu
Habere Git

Tiago Çukur kimdir?

Tam adı Tiago Süer Barbaros Çukur olan futbolcu, 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya geldi. Futbola PSCK altyapısında başlayan 19 yaşındaki forvet, Zeeburgia, Feyenoord ve AZ Alkmaar altyapılarında da forma giydi.

1.96 boyundaki santrfor, 2020/2021 sezonu ara transfer döneminde Watford'a transfer oldu. 2021/2022 sezonunu Doncaster Rovers'ta kiralık olarak geçiren Tiago Çukur, kariyerinde çıktığı 55 maçta 15 gol ve 2 asist kaydetti. 

1 Haziran'da ilk kez A Milli oldu

U17 ve U21 Milli Takım formaları giyen Tiago Çukur, 14 Haziran'da Uluslar Ligi'nde Litvanya ile oynan karşılaşmada ilk kez A Milli Takım formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler