Fenerbahçe, Aiham Ousou'yu Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
23.07.2022 - 10:34 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 10:42

Fenerbahçe transfer haberleri... Savunma transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Slavia Prag'ta forma giyen Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Aiham Ousou'yu Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılacak olması ve Serdar Aziz'in de sakatlanmasının ardından savunmayı güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Aiham Ousou listede

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Brezilyalı Gustavo Henrique, Pablo Mari, Leo Ortiz'le görüşmeler yürüten sarı-lacivertlilerin, Slavia Prag'dan Aiham Ousou'yu da takibe aldığı bildirildi.

Slavia Prag kariyeri

Aslen Suriyeli olan Ousou, İsveç pasaportu taşıyor. 22 yaşındaki savunmacı Prag'ta 39 maçta 1 gol+1 asist gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'ye karşı forma giydi

Ousou, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe'yi eledikleri iki maçta da doksan dakika forma giymişti.

Aiham Hanz Ousou kimdir?

Tam adı Aiham Hanz Ousou olan genç futbolcu, 9 Ocak 2000 tarihinde İsveç'te dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine Angered altyapısında başladı.

Sırasıyla Vastra Frölunda, Hacken, AFC Eskilstuna, GAIS ve Slavia Prag formaları giydi. İsveç'in alt yaş milli takımlarında görev yapan Ousou, İsveç U21 Milli Takımı ile 7 maça çıktı.

Suriye asıllı İsveçli futbolcu, defans hattında stoper olarak oynuyor. 22 yaşındaki genç yıldız adayının boyu 1.86 cm... Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler