Ali Koç, Jorge Jesus'a savunma oyuncusu transfer ediyor! Fenerbahçe...

Ali Bozkurt
17.10.2022 - 12:25 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 14:08

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus'un sistemine uygun savunma oyuncusu transferi hareketine başladı. Detaylar...

Ali Koç, Jorge Jesus'a savunma oyuncusu transfer ediyor! Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Yeni teknik ditektör Jorge Jesus ile sezona iyi başlayan Fenerbahçe, gol yollarında sorun yaşamazken savunmasında yaşadığı aksaklık sonrası Başkan Ali Koç, transfer çalışmalarına erken başladı. Sarı-Lacivertliler'in savunma hattı için listeye aldığı isimler belli oldu. İşte detaylar...

''Ali Koç, rotasyonunu arttırmayı planlıyor''

A Spor'da yer alan habere göre, Başkan Ali Koç, ağırlıklı olarak 3'lü savunma sistemini kullanan Jesus için stoper rotasyonunu arttırmayı planlıyor. Kanarya'nın stoper hattı için 4 oyuncusu bulunuyor. Jesus, Luan Peres, Attila Szalai, Serdar Aziz ve Gustavo Henrique'yi değerlendirmeyi seçerken takımdaki bir başka stoper olan Lemos'u ise kadroda düşünmüyor. .

16 yaşındaki oyuncu için girişim başladı

Sarı Lacivertliler takıma bir genç ve bir tecrübeli oyuncu olmak üzere savunmaya en az iki oyuncu transfer etmek için çalışmaları başlattı.  Sarı-Lacivertiler, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan  TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın oyuncusu 16 yaşındaki savunmacı Efe Sarıkaya için harekete geçti. 

Hedefte yine Nino var

Fenerbahçe, Kim Min-jae'yi sattıktan sonra yaz transfer döneminde Brezilyalı stoper için girişimlerde bulunmuş, sonuç alamamıştı. Devre arası için stoper arayışına başlanması sebebiyle Fluminense'nin yıldızı bir kez daha gündeme geldi. Yönetim, Nino'yu kadroya katmak için Brezilya ekibinin kapısını yeniden çalmayı planlıyor. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan oyuncu için daha önce 5 milyon Euro'luk bir teklif yapılmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hedef 3 puan! İşte Jesus'un ilk 11'i
Habere Git

Bonservisi alınacak

Fenerbahçe 1.4 milyon Euro'ya  Flamengo'dan kiralık olarak kadosuna kattığı savunma oyuncusu Gustavo Henrique'nin bonservisini almayı planlıyor. A Spor'da yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için 1.4 milyon Euro daha verilerek bonservisinin tamamını almak için Ocak ayında girişim yapmayı planladı.

Senin için hazırladığımız haberler