Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'li futbolcu David Neres'i transfer etmek istiyor

Orhan Gülek
19.04.2022 - 13:56 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 14:03

Süper Lig'de 2. sırada bulunan ve Şampiyonlar Ligi ön eleme bileti almak isteyen Fenerbahçe'de Shakhtar forması giyen yıldız futbolcu David Neres için transfer hareketine geçildi.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'li futbolcu David Neres'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 8 sezondur şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç ve yönetimi gelecek yıl için kusursuz bir kadro kurmak istiyor. Her bölgeye alternatifli oyuncular arayan Kanarya, gençlerle tecrübeli isimleri buluşturmayı hedefliyor. Şampiyonluk yarışında tecrübeye de ihtiyaç duyan Kanarya gündemine dev isimleri aldı.

Fenerbahçe'den David Neres'e yakın takip

FotoMaç'ın haberine göre Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk forması giyen Brezilyalı yıldız David Neres ile ilgilendiği ifade edildi. Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle Brezilyalı yıldızın durumu belirsizliğini koruyor.

Neres, savaş nedeniyle takımdan ayrılabilir

25 yaşındaki futbolcu, ocak ayında 12 milyon Euro bedelle Ajax'tan Shakhtar'ın yolunu tutmuştu. David Neres'in Ukrayna ekibiyle 2026 yıl sonuna kadar sözleşmesi bulunsa da savaş nedeniyle takımdan ayrılabilir. Brezilyalı yıldızın 20 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.
 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Cristiano Ronaldo'nun hocası oluyor!
Habere Git

David Neres'in performansı

David Neres Brezilya Milli Takım formasını 7 kez giydi ve 1 gol kaydetti. 25 yaşındaki futbolcu sağ ve sol kanatta forma giyebiliyor. Kariyerine ülkesinin Sao Paulo ekibinde başlayan 24 yaşındaki futbolcu, 2017'de Ajax'a transfer oldu. Neres, ikişer lig ve Hollanda Kupası zaferi yaşadığı Ajax formasıyla 180 resmi maça çıkıp, 47 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler