Fenerbahçe'den Anadolu Efesli Shane Larkin'e dev teklif!

Burak Alaca
17.04.2024 - 19:08 | Son Güncellenme: 17.04.2024 - 19:38

EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında ciddi bir transfer rekabeti başladı. Gündemdeki isim ise Shane Larkin...

Fenerbahçe'den Anadolu Efesli Shane Larkin'e dev teklif!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes çok önemli bir ismin transferi için karşı karşıya.

Fenerbahçe'de yıldız isme dev teklif

Inside EuroLeague'in haberine göre Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin'e 3 yıl 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etti.

Shane Larkin'in Anadolu Efes ile olan sözleşmesi bitiyor

2018'den bu yana Anadolu Efes forması giyen 31 yaşındaki oyun kurucunun takımı ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İlgini Çekebilir
İtalyan devinden Fenerbahçeli yıldıza kanca!
Habere Git

Efes'ten Larkin'e yeni sözleşme teklifi

Geçtiğimiz günlerde EuroLeagueTime paylaştığı haberde Anadolu Efes'in 1.82'lik oyun kurucuya 2 yıl 6 milyon dolarlık yeni bir sözleşme teklif ettiğini belirtmişti.

Larkin daha uzun sözleşme istedi

Anadolu Efes'in 2 yıllık sözleşme önerisine sıcak bakmayan oyuncunun daha uzun vadeli bir kontrat talep ettiği iddia edildi.

Anadolu Efes'te sezonun yıldızı Larkin!

2021-2022'de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Anadolu Efes kadrosunun da kilit isimlerinden olan Shane Larkin bu sezon da takımın yıldızı oldu. 1.82'lik oyun kurucu forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları ile elit bir sezon geçirdi.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes’in Larkin’e teklifi ortaya çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler